What is Competency profile management ? And Why it is important ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Abdullah Qamar , Marketing Manager & Acting CEO , Best Performance LTD شركة أفضل أداء المحدودة
تاريخ النشر: 2014/06/19
Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

Competency profile means employees knowledge, skills and attitude management. It is importance:

1. To smooth implement of activities.

2. To assess the capacity of employees.

3. To place the right people to the right position.