MEM or PMP, which Program will feed you the skills and competencies to manage large-scale engineering challenges?

تم إضافة السؤال من قبل Deepu Rajan , MEP Project Manager , Serco
تاريخ النشر: 2016/07/20
Muhammad Ateeq
من قبل Muhammad Ateeq , biomedical engineer , Hospiland International Medical Equipment

PMP (Project Management Professionl) is the gold standard for project management.