كيف اعيد تعريف كرت الصوت ؟

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته معاي لاب توب ايسر من نوع aspire4930 نظام التشغيل windows7 راح علي تعريف الصوت يعني صاير الجهاز اخرس حاولت انزل تعريف الصون من نوع realtek لمن يتم التثبيت يطلع لي خطا من نوع0x ولم استطع حل المشكلة يالليت احد يقدر يساعدني crazy.gif

تم إضافة السؤال من قبل Manal Atef , مبرمج , ثمار
تاريخ النشر: 2014/06/16
محمد سليمان عباس محمد solomon
من قبل محمد سليمان عباس محمد solomon , محاسب فى قسم الاستحقاقات , شركه المركز الطبى

اذهبى الى system فى controlpanel وقومى بتعريف كارت الصوت من هناك ت

تحياتى

اعادة تعريف كارت الصوت الخاص بجهاز اذهبي اية علامة ماي كمبيوتر اعملي كليك يمين واختاري manag ثم ادخلي الي device manager هتلاقي كارت الصوت غير معرف قومي بتعريف الكارت عن طريق تحميلة من الموقع الرسمي لجهاز او اسطوانة التعريف الخاصة بجهاز