Why do organization use competency based interviewing?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/06/15
As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

Until you have selected the right person in the right place without the need for there to be any mediation by choosing employee

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

To identify the right peole to the right job.