بالنسبة لك ما هي انسب طريقة لتحريك الشخصيات فى الثرى دى ماكس؟ هل بتركيب البيبد ام استخدام العظام؟

تم إضافة السؤال من قبل ahmed sayed moghazy , محاسب , click its
تاريخ النشر: 2013/06/18
Farah Essam Jaber
من قبل Farah Essam Jaber , منسقة برامج أجنبية , Confident Steps Learning Center

العظام .. تستطيع تحريك الشخصيات بطريقة افضل وادق من البايبد .. اما لاختصار الوقت نستخدم البايبد فالعظام تاخد وقتا اطول لنحصل على الحركة الافضل والامثل والاقرب الى الواقع

Mahmoud Shaaban
من قبل Mahmoud Shaaban , animator , شركة عرين -شركة الفرماوى-شركة مكين-شركة انيميشن بلس_شركه F_stop

انا افضل استخدام العظام لانه يعطى لى حريه التخيل وتمثيل الحركه , اما بالنسبه لتركيب البيبد فهو يوفر الوقت والمجهود الزهنى فى التفكير فى الحركه لكنه لا يعطى حريه فى تخيل الحركه بالنسه للمحرك

amin wadii
من قبل amin wadii

بالنسبة لي لتحريك الشخصيات فى الثرى دى ماكس هي استخدام العظام

اسلام احمد ابراهيم الزواتى
من قبل اسلام احمد ابراهيم الزواتى , مدرس / مدرسة حاسب الى , وزارة التربية والتعليم

لكل منهما عمل واحد هو ربط المجسم بالهيكل حتى يتثنى التحريك بسلاسة وأنا استخدام كلاهما

Issam mohamad morshed Alomari
من قبل Issam mohamad morshed Alomari , Architect engeneering assist. , jordan armed forces

استخدام العظام