HR is a cost center or profit center or employee productivity center. What is your opinion?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/06/04
Mohammad Rizwanul Haque
من قبل Mohammad Rizwanul Haque , Administration Manager , Oren Hydrocarbons ME FZCo.

In my opinion, HR is employee productivity center with strong relation with cost and profit centre.