هل عملت فى الاشراف الداخلى من قبل؟

ادارة الشركات

تم إضافة السؤال من قبل AbdElAzim Saad Ibrahim Elsayed Doqlah , نائب مديرالشؤن القانونيه والاداريه , المدرسه البريطانيه بالقاهره
تاريخ النشر: 2014/06/01
Mohamed Ali
من قبل Mohamed Ali , Facilities Manager , Join Venture Arab Contactor & Elsweedy Electronic

نعم عملت بالإشراف الداخلى و قمت بتدريب مديرى القسم و مساعديهم و مشرفيهم و كذالك موظفى نظافة الغرف