ايهما افضل فى الاستخدام : الطوب الاسمنتى أم الطوب الطفلى؟ ولماذا؟

تم إضافة السؤال من قبل ahmed mohy abd elkhaleq mghrby , Senior consultant engineer , EHAF consulting engineers
تاريخ النشر: 2014/05/30
ahmed gamal
من قبل ahmed gamal , مهندس معماري , 1 - الأتقان للأستشارات الهندسية , 2- ضياء كونسلت (دكتور ضياء الدين ابراهيم ) , 3- تي بي للعمارة

الامر مختلف في توقيتات معينة زي الحمامات و المطابخ بيكون افضل استخدام طوب اسمنتي بس في باقي المنشأ مش مفضل علاشان كثافته عاليه تقريبا1500 كجم لكل متر مكعب و ده طبعا معناه احمال زيادة علي البلاطة  في حين ان الطوب الطفلي كثافته1200 وفي طوب خفيف كثافته بتوصل ل550 كجم لكل متر مكعب من انتاج دلتا بلوك