Howto create beowulf cluster using x32/64 Linux nodes?

تم إضافة السؤال من قبل Antony Peter , Technician , Kuwait Firefighting Company W. L. L
تاريخ النشر: 2014/05/30
Haythem BEN HASSINE
من قبل Haythem BEN HASSINE , Applications Support Consultant / Head of SharePoint Migration Support Team , Access International

A Beowulf cluster can be easily built with "off the shelf" computers running GNU/Linux in a simple home network.