How to use FCAPS to create networking by using netflow?

تم إضافة السؤال من قبل john magoti
تاريخ النشر: 2016/02/10
Hussain Alkhaldi
من قبل Hussain Alkhaldi , Sr.Procurement Specialist , GLOBAL SUHAIMI CO

The ISO network management model defines the following five functional areas of network management (which are abbreviated as FCAPS): fault management, configuration management, accounting management, performance management, and security management.