Which field is considered to have the highest demand in the middle-eastern region: 1. Management 2. Finance 3. HR 4. Marketing 5. Sales

تم إضافة السؤال من قبل Khurram Razi Khan , Portfolio Strategy Manager , Reckitt Benckiser
تاريخ النشر: 2014/05/29
Moazzam Saeed
من قبل Moazzam Saeed , HR Assistant , Eden constructions and housing lahore

Engeeniering

Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA
من قبل Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA , Financial Analysis Assistant General Manager , Khalda Petroleum Company

Sales

Finance

Marketing

Management

HR

Asad zaman
من قبل Asad zaman , Audit/Finance , Rafaqat Baber and co

Engeneering

Finance

Sales

Admin,

respectively