What are some communication tips that you would suggest for forming long term, lucrative Business Relationships within the Middle Eastern region?

تم إضافة السؤال من قبل Bianca Apps , Project Manager , S.W.A.G. International
تاريخ النشر: 2014/04/29
Mohammad Tohamy Hussein Hussein
من قبل Mohammad Tohamy Hussein Hussein , Chief Executive Officer & ERP Architect , Egyptian Software Group

- Active listening

- Effective feedback

- Understanding the regions challenges and strategies to address them