How can you develop great Informatica skills?

تم إضافة السؤال من قبل Yazan Ahmad , programmer , wysada
تاريخ النشر: 2013/06/17
waheed mohammed
من قبل waheed mohammed , Product Support Manager , ANALYTIX DATA SERVICES

By working on all the facets such as End-to-End development, Production Support and Upgrade projects of Informatica.
Only good diligent work experience will enhance your skillset on any tool, no different way for Informatica skill enhancement