How to develop great Presentation skills?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2013/06/12

Keep working on slides that makes you perfect unless and untill we spend time its very tough to master

Yazan Ahmad
من قبل Yazan Ahmad , programmer , wysada

I found this helpful : http://www.wikihow.com/Develop-Great-Presentation-Skills.
Enjoy!

shuaib ahmed khan
من قبل shuaib ahmed khan , Deputy Manager sales , Ingram Micro India pvt Ltd

the best way is to try your presentaion infront of  a mirror...try again n again till u satisfy...