Is it useful to make repressive design target IE8 ?

تم إضافة السؤال من قبل SHERIF SAKR , Senior Application developer , 1stcentury
تاريخ النشر: 2014/05/22
Aiman Hyder
من قبل Aiman Hyder , Volunteer- Marketing and Social Media Manager , Al Mahmal Restaurant

I say why not, it's not a basic step to start with while designing your artifact, but it's good to keep in mind what you have in the market and where to not go.