Which software does mold designers use to design mold?

تم إضافة السؤال من قبل Anup Bhaskaran , design engineer , isro/ vssc
تاريخ النشر: 2013/06/05
Siva Nagaraju Kunchala
من قبل Siva Nagaraju Kunchala , Design Engineer , Freemyer Industrial Pressure

You can use Solid works, Catia, Uni Graphics & Pro Engineer for mold design

Joel Oloan
من قبل Joel Oloan , Project Engineer for Pipe Line Contruction , MF AL-HAJRI CONSTRUCTION

There are a lot of softwares for me its best to use ProE or CATIA

Mohammed  Metwaly
من قبل Mohammed Metwaly , Mechanical Design Section Head , Kandil Glass

YOU CAN USE NX siemens " Mold Wizard " also Autodesk inventor mould and this programs depens on steps so it i easy and powerfull or you can use Power Shape and Power Mill for mould cad and cam