How many types of business letter do you know and draft in your office.

تم إضافة السؤال من قبل Faridullah Shah Farid , Stenographer/PA/Admin Officer , Tehsil Municipal Administration (TMA)
تاريخ النشر: 2014/05/21
Muhammad  Sultan
من قبل Muhammad Sultan , Police Officer , Punjab Police (Dolphin Squad Lahore)

less then countless

haseeb abdul
من قبل haseeb abdul , independent , independent

everyday10 to15 and these documents relates to pleadind,attorney,will and many more