What is the shortcut key to convert small letter into capital letter in Microsoft office word 2007?

تم إضافة السؤال من قبل Karma Wangda
تاريخ النشر: 2016/03/02
zubeida riziki
من قبل zubeida riziki , Supplies , Bamboo Glange

Press SHIFT KEY + F3  Key to change upper case letter to lower case letter and press the same to change a lower case to upper case

muhammad junaid
من قبل muhammad junaid , junior auditor , PKF F.R.A.N.T.S. chartered accountants

Press Shift + F3 words convert in small letters to capital letters and also converted from lower letters to upper letters.

Hiran Pradhan
من قبل Hiran Pradhan , Assistant Store Manager , Alshaya International Trading Company

Hold down the Shift key and press F3

Hold down the Shift Key and press F3 to change the uppercase to lowercase or vice versa.

PRAVEEN PUSHPANGATHAN
من قبل PRAVEEN PUSHPANGATHAN , Secretary , SABIC

Press Shift F3 to convet small letter into capital letter & viceversa