A method of dealing with overheads involves spreading common costs over cost centres on the basis of benefit received. This is known as

A) overhead absorption B) overhead apportionment C) overhead allocation D) overhead analysis

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/05/20
Kamran Qaiser
من قبل Kamran Qaiser , Assistant Accountant , Wahran Trading Company

a- Overhead AbsorptionFalls Under the umbrella of Activity Based Costing Or Absorption Costing.