Methods and techniques used to examine cost and technical data are called feasibility studies. The economic aspects of a feasibility study?

 include interest rates, present worth factors, operating costs, depreciation and _.

A. Capitalization costs.

B. Technology forecasting.

C. Technical skill requirements.

D. All of the other alternatives apply.

E. Strategic marketing intelligence.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/10/21
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

A. Capitalization costs. ----------------------