As a Compliance Officer, what do you think is the hardest in ensuring Business Units to comply to Regulatory Guidelines?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamad Faizal Abdul Sani , Senior Manager, Compliance Governance , RHB Banking Group
تاريخ النشر: 2014/05/19
Ataur Rahman
من قبل Ataur Rahman

When top Management or Owner does not want to accept the compliance issues.

Yasser Almasri
من قبل Yasser Almasri , compliance supervision officer , The International Bank for Trade & finance

Concealing information or providing compliance  false information