Where do you think is the best place to pursue a career related to Operations Research in Saudi Arabia? GCC? or Middle East?

تم إضافة السؤال من قبل Abdulaziz Ben Baz , Engineer , Saudi Aramco
تاريخ النشر: 2014/05/18
Laith Zumot
من قبل Laith Zumot , Data Scientist , Comptel

Telco's , airlines, oli and gas... most opportunities are in KSA, some in UAE some in Qatar... very few outside the GCC (in the middle east).. unless you plan to work for the military...your best bet in KSA is ARAMCO.