كيف اكون رجل مبيعات جيد حتى لو لا امتلك خبره؟

تم إضافة السؤال من قبل Omar Tharwat Taha abd elrahman , lawyer , Ahmed ragab
تاريخ النشر: 2014/05/15
Galal Whpa
من قبل Galal Whpa , مهندس جوده , المنصور للتجاره والتوزيع سيكلام (لبنيتا)

فى بادىء الامر وانت لاول مره تنزل السوق الطبيعى خايف وبتحاول ترتب افكارك حتدخل على العملاء ازاى وحتئلوهم ايه وحتسوق المنتج وتبيعه ازاى وحلاقى عليه طلب ولا لا كل ده للى عايز يحاول يمكن تنجح اما اللى مبيحاولش بره كلامى تماما  كل اللى فات وغيره لازم تحطله رد اولا بدايه من دخوللك شركتك واستعدادك للنزول منها على السوق اى كان معنى السوق لمختلف التخصصات البيعيه والتسويقيه .

لازم تعرف منتجك حجمه فى السوق وميزته

الامكان امختار زيارتها والولويه لمين

المظهر لا اوفر قوى ولا رث قوى لازم يتسم بالجديه والمظهر العملى

الاسلوب يكون فيه تجاوب سواء للرفض او الاهتمام (معرفه قدر النفس ) وذلك لكل مرحله تتقدم فيها

والاهم عدم الياس تماما وتعرف ان لو حتى بسرعه تيسرت المسأله متتغرش وتنسى انك فى البدايه وده ممكن يوقعك فى مشاكل تنهى مجاللك من قبل ما تبدئه كان يتنصب عليك بالأجل والبضاعه المباعه فلا تتضع الثقه فى غير محلها وابعد عن المخاطره فى بدايتك

وعند التصميم مع التركيز والنتباه بجانب الفراسه والتواصل الجيد ستجد ان ماتعلمته وما اكتسبته من تجواللك فى حد ذاته يكون مكسب

على فكرهكل ذللك وباختصار ما يتبقى يجب ان تتعلمه بنفسك  ولا تنسى الامانه عنوان التجاره حتى لو مش حتكسب حاجه