WOULD YOU EMPLOYED ME TO WORK IN THE BOTH OUT PATIENTS AND ADMISSIONS IN THE AVAILABLE VACANT HOSPITALS.

Am qualified to handle any nursing jobs effectively, i have all my cvs/certificates intact, incase in request, i will provide all of them, thanks for your cooperation.

تم إضافة السؤال من قبل jacinta ibida-onyeka , nursing/midwife , EFSTH,The Gambia
حسن الذيابي
من قبل حسن الذيابي , HR Coordinator , شركة شهية المحدودة دانكن دونات

Yes ,idid many career like this