How I can keep my works and I want some information about my kind jobs pleas till me about that? I don't know what I must ask about?

<p>no new all things on my cv</p>

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Ahmed Yusuf Mohamed , اخصائى موارد بشريه , مجموعة شركات مصر الحجاز
تاريخ النشر: 2014/10/14
khurram shahzad
من قبل khurram shahzad , Electrican , Al sabir electrical Company fron NESTLE factory kabirwala.

i am doing my job related to Electrical faield  under the NESTLE factory..