What difference between multi media and yellow media

تم إضافة السؤال من قبل BashirAhamd BASHIR , teacher , EDUCATION
تاريخ النشر: 2014/05/14
Tavi Castro
من قبل Tavi Castro

Multimedia is defined by the Oxford English Dictionary as “Using more than one medium of communication, artistic expression, etc.; (Computing) designating or relating to applications which incorporate a number of media, such as text, audio, video, andanimation, esp. interactively.” [1] Broken down, the term is made up of ‘multi’ meaning “‘more than one, several, many’” [1] and ‘media’ defined as “The main means of mass communication