In a multi shared company how can we make unity in share holders decision and what kind of steps can we accept for this?

IN A MULTI SHARED COMPANY THE MAIN PROBLEM IS THE VARIATIONS AND DIFFERENCE IN DECISIONS AND VIEWS OF SHARE HOLDERS, AS AN HR SPECIALIST HOW CAN I EXPRESS THE IDEAS FOR MOLDING A UNANIMOUS DECISION AMONG THEM.

تم إضافة السؤال من قبل NOUFAL PUTHAN PEEDIYEKKAL , Office Manager , AL MAWASIM TRANSLATION AND SERVICES
sameer abdul wahab alfaddagh
من قبل sameer abdul wahab alfaddagh , عضو هيئة تدريس , جامعة دلمون

Done through building an organizational culture that is the start of incorporation

Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks

I support the answer given by Mr. Sameer

مها شرف
من قبل مها شرف , معلمة لغة عربية , وزارة التربية السورية

I agree with Mr Sameer answers, thanks for the invitation. .

ghazi Almahadeen
من قبل ghazi Almahadeen , Project Facilitator , Jordan River Foundation

Thanks for the invite ............................ Leave an answer to the experts