To whom should the employer give preference either to employee or customer when customer commits mistake with partially on employee?

تم إضافة السؤال من قبل Sivakumar k , MECHANICAL INCHARGE , Acgc
تاريخ النشر: 2014/05/14
Muhammed Rafeek
من قبل Muhammed Rafeek , Accountant , Springs Water Factory Co Ltd

Employer should check whether he can solve it or not... But preference should be to customer.