Whats skills do you look for when you are hiring PR specialist?

تم إضافة السؤال من قبل Doaa Abdo Abdel Noor , Proofreader spacialist , Hindawi Publishing Corporation
تاريخ النشر: 2014/05/12
atul arora
من قبل atul arora , OWNER , M.L.M.

capability to listen, analyse and communicate with politness

Mohammed Shahid Ahmed
من قبل Mohammed Shahid Ahmed , ERC associate , Amazon .in

A PR agent will be a dedicated with honestly proceed or further full time person who will work to enhance the external profile of the company both through online and offline media. He may also work on the sidelines for reputation management.