Which packaging is used for ddr sdram memory ?

تم إضافة السؤال من قبل fakhruddin jamena , Service Engineer , Baba computers
تاريخ النشر: 2014/05/09
Vincent Benjamin Oyoda
من قبل Vincent Benjamin Oyoda , IT Technician , Reach the children (NGO)

184-pin DIMM  It depends upon the motherboard, but generally, motherboards only support one type of memory. If you have S DRAM now, chances are that DDR will not work.