If the memory slots have 30 pins then the chip is a?

A. DIMM

B. SIMM

C. SDRAM

D. All of the above

E. None of the above

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/01
Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

Option B SIMm is the correct answer

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

Go with the Experts answers. Thanks.

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

Single Line Memory Module................

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  B. SIMM