What are the obstacles freelance translators usually face while using wordfast?

تم إضافة السؤال من قبل Rana Alnajjar , Web developer , Lebcards
تاريخ النشر: 2013/06/16
mohammed mettawea
من قبل mohammed mettawea , sales manager - heater dept , heater elwahishy company

Different words in classical Arabic language may sometimes affects the meaning of the word

Ahmed Ismail Abdel latef Abdel fattah gomaa
من قبل Ahmed Ismail Abdel latef Abdel fattah gomaa , مشرف مبيعات داخلى , مظلوم للتجاره والتوريدات

For me there is no obstacles in the Word program because I do not use it too much