Why the company should hire you??

تم إضافة السؤال من قبل kannan ramanathan , Regional Sales Manager Hyderabad , BPV Divisional Products
تاريخ النشر: 2014/05/07
Ashok Antil
من قبل Ashok Antil , best , Atlas Cycles Pvt. Ltd

1. Knowledge.

2. Skill.

3. Experience.

syed shahnawaz ali shaiz
من قبل syed shahnawaz ali shaiz , R.M , Yes Bank

Basicly I m a learner and I want to learn with ur seniors. I have a good knowledge regarding marketing and customer satisfaction or services.I have completed my MBA In finance also to know how to manage customers finance and to utilise customers amout to give maximum satisfaction.

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

For:

1. Good academic track.

2. Knowledge.

3. Skill.

4. Experience.