What are the career opportunities for Program managers in Middle east? Do companies hire for these positions?

تم إضافة السؤال من قبل Salauddin Mohammad , Sr. Manager, Software Development , Aspen Technology Inc
تاريخ النشر: 2014/09/10
Taimour El Sakka
من قبل Taimour El Sakka , Portfolio Manager , Vodafone Group

Typically it's a good chance but the majority of companies hire on project managers more or even senior project managers.