Name any 5 Top Social Booking Websites?

تم إضافة السؤال من قبل Syed Waqas Saghir , Independent Digital Marketing Consultant , Brainy Bulls
تاريخ النشر: 2013/01/26
Mohammad Alrekabat
من قبل Mohammad Alrekabat , Head of Content, Community and Customer Care Department , 7awi.com

In addition to Twitter and Pinterest : - reddit.com - delicious.com - tweetmeme.com - buzzfeed.com

Marina Abaza
من قبل Marina Abaza , Project Assistant (Case Management) , International Organisation

1.
Pinterest is one of my favorites  2.
Chime.in 3.
Digg.com 4.
I really like buzzfeed.com 5.
And fark.com