Can Social Media be used for Project Managing, any ideas?

Social Media could be (Facebook, Twitter, YouTube, Flicker, Google+...etc. )

تم إضافة السؤال من قبل Sadi Matar , Prof / lecturur , American University in Bosnia and Herzegovina
تاريخ النشر: 2015/01/30
vivek dubey
من قبل vivek dubey , Sr Mechanical Engineer , SRBH GROUP OF INDUSTRIES

yes, but not much reliable.

Yes. Chose one of them and then work with the product vendor just like any other software product.