If Assets = $99,500 and Owner's equity = $50,500 then Liabilities = ? A) $49,000 B) $55,000 C) $125,000 D) $115,700

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/06/16
Abdul Rahim Said Rahim
من قبل Abdul Rahim Said Rahim , Senior Executive - Business Development , Al Ruwais Plastic Products Trading LLC

Capital = Current Assets + Liabilities, so the answer is (A)49,000/-

sasikanth bapatla
من قبل sasikanth bapatla , Summer Intern , GlaxoSmithKline Pharmaceutical Ltd

Assets= Liabilities+O.E O.E= $49,000

Rahul Sharma
من قبل Rahul Sharma , Manager Finance and Accounts , Gemini Impex General Trading LLC

As assets = Capital + Liabilities

99500=50500+x

x=

X=49000

Answer is Option A $49000

Faisal Ahmed Mohammed
من قبل Faisal Ahmed Mohammed , SENIOR OFFICER FOR CREDIT DEPARTMENT , AALAM ALARAB INSTALLMENT & LEASING COMPANY

Total Assets - Owner's Equity = Liabilities

Answer: A) $49,000/- is a Liabilities

MUHAMMAD IJAZ IJAZ
من قبل MUHAMMAD IJAZ IJAZ , Audit staff , Kreston Hyder Bhimji & Co. Chartered Accountants

According to the question liabilities must be equal to $49,000.