What is the most important administrative problems that may hinder the work of the administration?

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud Aun , Office Manager [Accompanying Office] , His Excellency Sheikh Saleh Kamel
تاريخ النشر: 2014/05/04
Faisal Anwar
من قبل Faisal Anwar , HR and Payroll Analyst & Supervisor , AIC MIDDLE EAST

Lack of interest and lack of responsibility

Jocker Santos
من قبل Jocker Santos , Administrative Assistant Supervisor , Premium Security and Investigation Agency Incorporated

Not embracing accountability

Sainabou Kujabi
من قبل Sainabou Kujabi , Receptionist , INSTITUTION

lack of competent staffs