Name useful Tips for Closing a Sales Deal?

تم إضافة السؤال من قبل Abdullah Mahhaden, CFA, CPA , Assurance Manager , Grant Thornton
تاريخ النشر: 2013/06/16
Arash Lajevardi
من قبل Arash Lajevardi , National Sales And Marketing Manager , Bastan group

Price , quality of products , placement , marketing ,

P A Cariappa Appaiah
من قبل P A Cariappa Appaiah , back office executive , Inspire Hond

Price, discount, offer, and promotion.

Prepare,Contact, Engage, Build rapport,Discover,Overcome objections,address concerns,make recommendations, close the deal and recap.