Which of the following method can insert a new slide in current presentation?

A) Right click on the Slide panel and choose New Slide B) From Insert menu choose New Slide C) Click on New Slide button on toolbar D) All of above

تم إضافة السؤال من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town
تاريخ النشر: 2014/05/02
Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

D) All of above

Mohamed Ibrahim Soliman
من قبل Mohamed Ibrahim Soliman , Financial Controller, acting CFO , Sinad Holding Co

Answer D