How do you view only gradient swatches in the Swatch Panel in Illustrator?

<p>A) Click the Show Swatch Kinds menu button on the Swatches Panel and choose Show GradientSwatches.B) Right-click (Windows) Control-click (Mac OS) on a gradient swatch in the Swatches Paneland choose Show Gradient Swatches.C) Double-click on an existing gradient swatch.D) Select choose Show Gradient Swatches from the Swatches panel menu.</p>

تم إضافة السؤال من قبل Sham Shihabudeen , Digital Marketing Specialist , GULF CENTER COSMETICS MANUFACTURING
تاريخ النشر: 2014/10/28
Soukayna ESSAMRI
من قبل Soukayna ESSAMRI , Project Management Officer , GFI Informatique

A) Click the Show Swatch Kinds menu button on the Swatches Panel and choose Show GradientSwatches