Which short cut key inserts a new slide in current presentation?

تم إضافة السؤال من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town
تاريخ النشر: 2014/05/02
Salauddin Mohammad
من قبل Salauddin Mohammad , Sr. Manager, Software Development , Aspen Technology Inc

B

Hany Hassanein
من قبل Hany Hassanein , Microsoft Trainer , Egyptian Banking Institute

Ctrl+M = New Default Slide

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

B) Ctrl+M

Amr Najem
من قبل Amr Najem , Chief Financial Officer Cfo , Al Baz Industrial Company ltd

A