What is the short cut key to open the Open dialog box? A. F12 B. Shift F12. C. Alt + F12 D. Ctrl + F12

تم إضافة السؤال من قبل manseer muhammed ali , Accountant General , Royal Lighting L.L.C & Royal Furnishing LLC
تاريخ النشر: 2015/12/31
MOHAMMED AHTESHAMULLAH
من قبل MOHAMMED AHTESHAMULLAH , Project Order Processing Analyst , Al – Faisaliah Medical System (PMO Dept.)

Ctrl + F A Box that appers on a display screen to present information or request output