What expression always equals 99?

تم إضافة السؤال من قبل Amal Brahmi , Primary teacher , Ajyal Alghad
تاريخ النشر: 2014/04/30
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

99 X1  =99

99 /1 =99

100 -1 =99

98 +1 =99   .......................... (Just for entertainment)

Very nicely expressed by : Mr.Vinod Jetley  and could be the correct answer

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

Take any number.

Multiply it by100.

Substract that number.

Divide it by that number.

And you shall always get 99.