What are some good Grad schools in the Middle East for Technical Communication?

تم إضافة السؤال من قبل dana tutunji , Architect , Helou Trading Co
تاريخ النشر: 2013/06/16
haytham elsalamouny
من قبل haytham elsalamouny , Project Coorinator (PMP)® , Free Lancer

American UniversitybIn Egypt ( Cairo)

Tariq Imtiaz
من قبل Tariq Imtiaz , Specialist IP Network Rollout , Robi Axiata limited

University of Dubai (Dubai – UAE)

King Fahd University of Petroleum & Minerals  (Saudi Arabia)

American University of Beirut (Lebanon)

King Saud University (Saudi Arabia)

King Abdulaziz University (Saudi Arabia) and the

American University in Cairo (Egypt)