Can any one assist me about GAS PROCESSING Softwares

تم إضافة السؤال من قبل ghulam mustafa , Shift Manager , LOTTE CHEMICAL PAKISTAN LIMITED
تاريخ النشر: 2013/06/16
HAMADA HEGAZY IBRAHIM SOLIMAN SOLIMAN
من قبل HAMADA HEGAZY IBRAHIM SOLIMAN SOLIMAN , cost control departeemnt manger/automated hot dip galvanizing plant manger , Haleef for trading and industry

dear eng, the best soft ware for gas processing is (hysis programe ) for gas processing simulation and design you can get knowledge about it from www.aspentech.com

ghulam mustafa
من قبل ghulam mustafa , Shift Manager , LOTTE CHEMICAL PAKISTAN LIMITED

thanks a lot and i know how to use Aspen but have bit practice but know i will sound in this software again thanks a lot