A chemical Engineer should do MBA or MS after engineering for career growth

تم إضافة السؤال من قبل ghulam mustafa , Shift Manager , LOTTE CHEMICAL PAKISTAN LIMITED
تاريخ النشر: 2013/06/16
Rana Muhammad Umair
من قبل Rana Muhammad Umair , Operation Engineer , Solvent Recovery Plant of Saudi Modern Packaging Company (Printopack)

I thought MBA( Marketing) it will bring a versatility being a Chemical Engineer and your job opportunities boosted a lot!