What are the Best courses/Certification for boosting career for Mechanical MEP engineer?

Am an Engineer who has more than years experience in HVAC,Plumbing & Firefighting installation & commissioning. Need advise on best cources & certifications for boosting my career growth.

تم إضافة السؤال من قبل Russell VP , Director Construction Support-Mechanical , Itinera SPA
تاريخ النشر: 2015/10/30
Mohd Ammar Baig
من قبل Mohd Ammar Baig , Senior Quantity Surveyor MEP , George Corderoy International

To boost your career, better to get PMP Certification or LEED AP.