What is your HR office culture?

تم إضافة السؤال من قبل Gabriela Bota , Montessori Teacher , Gateway International Montessori School
تاريخ النشر: 2014/04/24
SAGHEER AHMED
من قبل SAGHEER AHMED , GM operation , Protecta Guard (pvt) Ltd

I am unsatisfied in my office due to not have the knoledge of HR functions.

openness and sharing (we set in one place and share achieving the task)

Mohammad Tohamy Hussein Hussein
من قبل Mohammad Tohamy Hussein Hussein , Chief Executive Officer & ERP Architect , Egyptian Software Group

A trusting culture