كيفيه التسويق لي المنتجات بافضل الطرق لجذب العملاء والمشترين؟

تم إضافة السؤال من قبل وهله كامل , سكرتيره , الاتحاد الوطني لانديه اليونسكو
تاريخ النشر: 2014/04/21
Mohamed abdelsalam shabrawi
من قبل Mohamed abdelsalam shabrawi , Regional Director for the Arab Republic of Egypt , african energy company

الإعلان الجيد يلزمه مصمم مبدع ومنفذ متقن لإستخدام الألوان

محمد خضرا وي
من قبل محمد خضرا وي , دراسة مشروع , NSI

الإشهار المباشر مع العملاء

احمد  الاسمري
من قبل احمد الاسمري , Warehouse Supervisor , شركة الشرق الأوسط وشمال أفريقيا لصناعة المرطبات

حسن الكلام اللبق اوتكون ملم بماتعرفه من منتجاتك

Abdullah  Ali Ahmed
من قبل Abdullah Ali Ahmed , اداري , شركه كركوك للمشروبات الغازيه

الاعلان عن المنتجات المسوقه

Menerva Melad
من قبل Menerva Melad , Account Executive, Key Accounts , Graphic Home Company

بالدعايا الجيدة

اظهار الفوائد والميزات ..والاعتراف  بالاخطاء والعيوب

Fatema Farag
من قبل Fatema Farag , E-marketing , freelancer

في مقوله مشهوه و هي ان المنتج الجيد يسوق نفسه ، فاول نقطه يهتم بيها جدا هي المنتج ، دراسة المنتج بشكل جيد مع دراسة سلوك المستهلكين الجيد ، هيفتح الطريق قدام الابتكار و الابداع في المنتج نفسه او طريقة تقديمة للجمهور.

و اهم النقاط اللي بنركز عليها في تقديم المنتج للجمهور هي اللعب على وتر المشاعر عند الجمهور ، إذا حصل تمكن من النقطه ديه و خاطب المنتج شعور او عواطف او ادراك عند الجمهور فهيفتح الباب لتسويق المنتج بشكل ممتاز.

الاهتمام بعملية الترويج و التسويق للمنتجات و العروض ، ده كله بيساهم في تشجيع المستهلكين على تجربة المنتج و بالتالي شراء المنتج أكتر من مره و خلق الولاء للجمهور.

اتمنى تقرأ المقال التالي ، بيدي افكار لتسويق المنتجات الكترونيا و ينفع Off line كمان :) 5 خطوات لجذب العملاء لمتجرك الإلكتروني

Mahmoud ElSherif
من قبل Mahmoud ElSherif , Ui/ux Designer , the planet digital

عن طريق اظهار المعيار الذى يتميز بة المنتج عن المنتجات المنافسة